Kriket, televizijski prijenos i najnovije sportske vijesti

Posljednje izdanje Trofeja prvaka svjedočilo je vrhuncu drame. Unatoč kiši koja je redovito ometala utakmice, serija nije izgubila interes među navijačima koji su navijali za svoje domaće momčadi. Na kraju, svjetski prvaci i trenutno broj jedan na ljestvici ODI-ja, tim India, stajao je visoko kao pobjednik završnog izdanja ovog turnira.

Post Champions Trophy, svjetski prvaci su još jednom dokazali svoju vrijednost kada su osvojili Celkon trofej u West Indies.

Unatoč tome što su izgubili dvije utakmice uzastopno, tim India se sjajno vratio i osvojio trofej. Gledajući unatrag na seriju, momčad je u nekoliko utakmica izgledala dobro bez svog kapetana, cool Mahindre Singha Dhonija. U nedostatku kapetana cool Dhonija, ViratKohli se pobrinuo da bude na naslovnicama vijesti zbog svojih kvaliteta kapetana broda.

S omjerom pobjeda i poraza od 1:1, Kohli je impresionirao nekolicinu, ali je još uvijek kritiziran kao nezreo kapetan zbog svog ponašanja i svoje vještine rukovanja momčadi u situacijama pritiska. Međutim, pobrinuo se da Indija stigne do finala od kojeg je preuzeo najbolji indijski kapetan, Dhoni. Postigavši 15 trčanja u zadnjem overu u finišeru koji grize nokte, Dhoni je još jednom dokazao zašto je jedan od najboljih finišera igre. Post koji je bivši indijski kapetan Sourav Ganguly pozdravio Dhonija kao jednog od najboljih ODI igrača u povijesti igre.

No, najveći problem tijekom ove serije nije bilo vrijeme nego vrijeme prijenosa utakmice na potkontinentu. Fanatici kriketa suočili su se s problemima vremenskog odmaka budući da je utakmica kasno navečer emitirana na televiziji. Većini navijača bilo je teško ostati budna do kasno u noć kako bi gledali cijelu utakmicu.

U takvim su situacijama gledatelji koji su imali set top boxove snimali svoje utakmice, dok su drugi odlučili otići na internet i provjeriti utakmice s portala sportskih kanala. Ova je inovacija promijenila iskustvo gledanja jer se većina kanala sportskih vijesti sada preselila online kako bi zadovoljila potrebe potrebama svojih kupaca i zauzeti web prostor. Popularne novine uvijek su se brinule da ne zaostaju u utrci. Novine se stalno brinu da njihov sportski sadržaj dođe do publike prije nego što TV kanali počnu emitirati uživo.

Dakle, sljedeći put kad vas netko upita koje su današnje vruće vijesti u svijetu sporta, jednostavno ga uputite da gleda online kanale s vijestima i druga popularna mjesta.